В1тання в день народження

Танечко-берізонько!
Від душі вітаю!
Хай не дуже близько я,
Вас, мов рідну, знаю.

З Вами тепло й сонячно!
З Вами радість в серці!
Мов до сонця соняшник,
До ріки джерельце, -

Ви душею щирою,
Посмішкою, словом -
До людей із вірою.
З Вами світанкОво! -

Бо добра намистечком,
Щастям розуміння,
Ваше дивно чистеє
Із очей проміння!

Щастя Вам і радості,
І здоров’я крицею!
Заповітне – станеться!
А добро – сторицею!

Хай любов цілющая -
Щоб в душі лиш світло,
Все, що в світі краще є, –
Щоб для Вас розквітло!


Рецензии