Виноградник в моэму саду
Обдаровує щедро плодами.
Щоранку до нього я йду,
Доторкаюсь до нього руками.
Грона звисають з лози,
Між листям вони дозрівають.
«Ти тацу для нас принеси,» -
Немов би вони промовляють.
В’ється лоза із землі,
Зачаровує,звісно,красою.
Немов намистини вгорі,
Вмиваються грона росою.
Сонцем налиті плоди,
Смачні,соковиті,медові.
«Губами до нас припади», -
Просять плоди ці чудові.
Рясно вродив виноград,
І лози красиво так в’ються.
Прикрашають собою мій сад,
Знову хочу до них доторкнуться.
17.09.2019 р.
Свидетельство о публикации №119092308241