Кьуьд
Ацукьна жив чилерал.
Хвеши хьайи аялар,
Экъечlна мад гъенерал.
Гуьнедай гъуз авахьиз,
Мекьи тушиз и юкъуз.
Дагъдин синел акьахиз,
Шаддиз къугъваз цlийи суз.
Лап югъ мичlи жедалди,
Гзаф шаддиз къугъвана.
Нянин тlуьнни недалди,
Ахвар хиялд тухвана !
Свидетельство о публикации №119092104707