Рiчка
Річенька гірська,
Ти розпочиналася
З малого струмка.
Річко,річко,річенько,
Де твій водограй?
Ти розвеселяєш
Прикарпатський край.
Річко,річко,річенько,
Витоки твої.
Про тебе співають
В гаю солов’ї.
Про тебе співаємо
Ми усі пісень.
Ти плини ,мов стрічечка,
Кожну ніч і день.
Річенько Лужанонько,
У моїм селі
До тебе приходять
Навіть журавлі.
В тобі,мов русалоньки,
Рибоньки пливуть.
Дай води напитися,
Смаку гір відчуть.
Річка,річка,річенька
Живая вода.
Вмию своє личенько
Й буду молода.
Намочу я ніженьки,
Й знов на беріжок,
Потопчу я травоньку
Й зелений лужок.
Річко,річко,річенько.
Ти – наша краса.
У тобі купаються
Сонце й небеса.
До тебе всміхаються
Місяць і зірки.
Не знайти ж бо кращої
У світі ріки.
17.09.2019 р.
Свидетельство о публикации №119091707937