Фаеззаег
Апырх сты ппает баестыл.
Дымгаейаен йае хъарм уылаентае
Мигътаей хъазынц цъаех аервтыл.
Бон цыбыр каены сындаеггай .
Арваей нал хъуысы уынаер.
Халас абады уаелаенгай
Алы райсом хаехты саер.
Хауы баелаестаен сае сыфтаер,
Тауынц бур гауыз заеххыл.
Фаеззаегаен йае раесугъд нывтыл
Заердае абон цин каены.
Свидетельство о публикации №119091703994