Розмальоване хмарами Небо
Заколисані спокоєм сни…
Нескінченність… Життєвий перебіг
Загортається в ночі і дні…
Молитвами загоєні рани…
Насолода дарує літа…
Розкриваються радісно брами,
Оповиті колись небуттям…
Змахи крил над безоднею дійства…
Гіркота полинових медів…
Висипається в Землю насіння…
Тиха радість співає без слів…
15.09.2019
Свидетельство о публикации №119091605752