Зеенна къайле

Зееннай, вайна юкъера къайле.
Корка фуъ хинна дог, дехад.   
Лехаш лел со тахан дайна пхьейле.
Ша хинна сийна дог, тецад.

Сатаме ма дувций тахан наха.
lелатт хилар чlоагlа лахад.
Хетаргдарий, моттаргдарий ваха,
Могаргда. Ма дика тахкад.

Къаьхка уйла, дега боассалт санна,
Духхьашха тахан, зийнад аз.
Къайле а тамашийна зеенна,
Хьуна юкъера тецаенна наз.

Отув хозлуш, гуйре моажаювлаш.
Зlанараша чу лувча ха.
Заман чухь са гlийла сурташ дувлаш,
Хьувз са чинга а етташ пха.

Гlалгlайче, 15. Моажала бутт 2019 шу


Рецензии