Затихла сувора зима

Затихла сувора зима
09’го, 10’го наступна, ‘3-тя
Весна в літа привнесла
Безвість вандальних вечорів
Та в хмурості вересня я їх не розгледів

Коли на совість твою насідають чорні птахи
За шибками пластмаси дроти лиш
У небо сіре кличуть музики Вати
Гуляти по дротам, круків рахувати
Тумани заводити в осінь

2019-09-15

*музика до віршу: група Katatonia  - альбом "Last Fair Deat Cone Down" (2001)


Рецензии