Щастя - Жити

Все відносно в потоках земних,
Отже щастя - це просто Жити.
Помічати радість у кроках малих
Й безумовно ближніх любити.

Все проходить -  усім відомо,
Шансів - безліч, Життя - одне.
Шлях душі - це дорога додому,
Надзвичайно цікаве турне.



               15.09.19


Рецензии