ЧУЖI
Є тільки одна розвага:
Цідити, мов каву, ніч.
Жиго Олександр.
________________
Цідити удвох, звичайно,
Дивитися в небо і …
Зітхати убік, потайно,
І кутатись в мовчанні.
Підморгують зорі в небі,
Суфлює ліхтар – пора!
І вечір нам радить – треба
Забути гіркоти зрад.
Снують поміж нами тіні
І шепчуться за плечем,
І жовте вино осіннє
П’янить, на губах пече.
Ми випили ніч, мов каву,
Та гірко в моїй душі –
Як жаль, що це все забава.
Ми були і є – чужі…
Вересень 2019р.
Свидетельство о публикации №119091408848