Тепер ти колишня

Почулася пісня і ніби навмисно торкнувся її руки
Тепер ти колишня, зірвалось намисто і все буде навпаки
Насунула тиша, ображена грішна на незрозумілі роки
Він йде серед тиші не кращих а інших, визирається навкруги
Обернеться птахом і кинеться з даху, не озирайся лети
Ти скинула лахи ні жалю, ні страху і зоряним шляхом піти
Все буде тривати не втримають грати, свобода у тебе в душі
Собі намалюєш все те, що відчуєш, а зайве позаду лиши


Рецензии