У садочку в холодочку
У садочку в холодочку милого чекала.
У садочку в холодочку стояла,як завжди,
Та не знала дівчинонька,ой не знала правди.
У садочку в холодочку мріяла про долю,
Та не знала,що відчує від кохання болю.
У садочку в холодочку сльози проливала.
Та що зрадить їй коханий,цього не чекала.
У садочку в холодочку молилася Богу,
І просила,щоб вказав їй світлую дорогу.
12.09.2019 р.
Свидетельство о публикации №119091303173