Наша мова - Жива

Називай мене сонечком і я  буду сіяти,
Називай мене квіткою і я буду цвісти,
Називай мене пташкою і я буду співати,
І літати, і в радості буду рости.

Називай мене серденьком і я буду любити,
Своїм щастям і ангелом ти мене називай.
Стану наче промінчик і буду світити,
У Душі відшукаю справжнісінький рай.

В кожній мові земній слів приємних багато,
У розмові з дітьми вибираймо слова,
Щоб наповнював мир кожне серце і хату,
Бо ж у добрих словах, наша мова -Жива.



                11.09.19


Рецензии