Бир донам

Песню исполнил певец Узбекской эстрады
           БАХРОМ


Асл гўзаллик аслингда,
Йўлим сен томон васлингга.
Дилим беомон дастингдан, 
Дайди юрак...

Самодан садо ва нурсан,
Дардимга даъво, хузурсан.
Калбимга танхо манзурсан,
Сенсан керак.

О Ягонам,  Дажонам,
Гулюзлигим, бир донам,
Оху кўзли ягонам,
Танхо ўзинг бир донам. 

Мисоли дарё оламсан,
Кўзимга зиё, малхамсан.
Ёлгиз бебахо санамсан,
Сарсон юрак...

Асло ёлгон йук сўзимда,
Кўзларинг акси кўзимда.
Юрагим мехри ўзингда,
Сенсан керак.

О Ягонам,  Дажонам,
Гулюзлигим, бир донам,
Оху кўзли ягонам,
Танхо ўзинг бир донам.


Автор слов: Мадина Хасан /2008/
 


Рецензии