Гулилола

Песню исполнил певец Узбекской эстрады
           ФАРРУХ КАМАЛОВ


Аста-аста юрасан хаёлим олиб,
Дилим хаста этасан минг куйга солиб.
Зор юрагим кийналар севгидан ёниб,
Юрагим ўртанар севгидан ёниб.

Хой Гули, Гулилола, Гули, Гулилола,
Хой Гули, Гулилола, Гули, Гулилола.

Ёр дегани шу экан бергани озор,
Ёр туни бедор экан, юраги бемор.
Нози ила хаста килди кадами майда-майда,
Бу азоб даъвоси кайдадур, кайда?

Хой Гули, Гулилола, Гули, Гулилола,
Хой Гули, Гулилола, Гули, Гулилола.


Автор слов: Мадина Хасан /2013/


Рецензии