Масторонь морось Гимн
Содсак лия келенть!
Эзь путове прясон,
Паряк, сынь превейть
Эйкакшось касось,
Покшолгадсь бырсэ,
Мартонок мораса,
Морсынек вейсэ:
припев:
Эсень келенть
Эсень раськенть
Зярдояк стувтсызь
Пиже паксянть
Велень кудонть
Седейсэн кадыть
Аламодонек,
Покш седейсэнек
Ине раське
Кезэрэнь ютазенек
Ине Тюштя азор
Вардосто кородымизь
Минек Пазонок
Ней чангодсамизь
Прип.
Молеван эрьва ков,
Ве тиринь таркан,
Рав, Сура ютко
Тов мон свал ванан,
Лементь кияк сайсы,
Потмосон кирдян,
Эрзякс арсян
Эрзя мон улян!
прип
Свидетельство о публикации №119091104583