Нихол

Бу нихолни асли сен экканмидинг?
Атиги бир бора сув куйганмидинг?
Нураган сийратин курганингда ё,
Даъво угитини айт тутганмидинг?

Тафаккур эт! Куксинг керма эй малъун,
Дагал кулларингла узмоклик учун.
Шак келтирма! Богбон эмассан асло,
Узинг валинеъмат биласан нечун?!

Мадина Хасан /6.08.2018 /


Рецензии