105. Ось i лiто пролетiло незамiтно... Пiсня

Ось і літо пролетіло непомітно,
Знову в школу нам збиратися пора!
В небі сонечко всміхається привітно
І біжить за парти знову дітвора!
    
              Приспів:
     Здраствуй школо! Здраствуй школо!
     Ти давно чекаєш нас!
     Перший дзвоник так чудово
     Всіх запрошує у клас!
 
                2.
Я учитись хочу тільки на відмінно,
Щоб знання добром у серці проросло!
І молитись буду Богу неодмінно,
Щоб успішним все навчання в нас було.

                3.
Пролетять роки, ми вийдеио із школи,
Ще незвідані шляхи чекають нас!
Де б не були, не забудем ми ніколи,
Першу вчительку і наш чудовмй клас!

     5.09.3019.
         


Рецензии