Зрада

Після того, як ти зрадила мене.
Я нікого полюбити не можу.
Пусто в душі без колишнього вогню-
Трепетно в ній я себе бережу.
Не дозволяю душі розслаблятися-
В душу до мене тепер важко пробратися
Там проржавілийбіля входу замок,
Замкнені двері і парканбез прорешін
Я нікого невпущу на поріг,
В душу до мене твій візит безуспішний
Після того, як ти зрадила мені,
Я нікого полюбити , неможу
Даремно ти приходиш,ключами брязкаючи,
Іржавий замок, я відкрити не зможу.


Рецензии
СЛЕДующие, - ПотрошИза и ТрупчИнов!! хУнто бОсье
http://stihi.ru/2020/05/06/7528

Серж Фико   30.12.2020 19:32     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.