Навчiться

Навчіться говорити і  мовчати.
Мовчання – золото,й це треба розуміть.
Мистецтво – говорити і мовчати,
То ж висновки із цього ви робіть.

Навчіться говорити і мовчати,
Мовчання ви належно оцініть.
Щоб щось сказавши,враз не жалкувати,
Тому,де можна,просто помовчіть.

Навчіться говорити і мовчати,
Не завжди ви пускайте слова в хід,
Не завжди треба всім про все сказати –
Це може спричинити безліч бід.

Навчіться говорити і мовчати:
Собою ви ж бо в змозі кермуть.
Щоби собі колись не докоряти,
Що ви сказали,а могли ж бо і змовчать.

31.08.2019 р.


Рецензии