Километры

Хай зав'януть губи,
нехай мене не буде,
але я буду знати, що в тебе все гаразд.
Хай топочут люди,
нехай деревья мудрі
мені розповідять,
що в тебе все гаразд.
А вітер так щекоче,
але мені не дуже,
Я знаю буде добре в твоїй сімьї, лише...
Мені погано дуже, а деревья мудрі,
 мене несуть к собі на літо, назавжди...
Твої очі сині, весняні, так красиві,
мене не хочуть бачити поруч, так люби.
Когось дійсно поруч, щоб твої думи знову
не вважали в голові - кілометражі..
А я зав'яну знову, тепер назавжди,
Тепер зможеш вологу у себе зберегти.
Але кохаю тебе, і знову восени,
що тобі найкраще не жилось тоді...


Рецензии