З Днем народження

Сестронько любая, сестронько мила, 
Сама рiднiша, казково вродлива,    
Тебе з ювiлeєм я  щиро вiтаю,      
Та від всієї душi побажаю:          

Щастя великого, доброї долi,       
Життя щоб твоє протiкало поволi,   
Нехай би здоров'я найкращим було, 
Що було погане, то щоб загуло.

В дитинствi, бувало,з тобою сварились,
Мамi жалiлись, а потiм мирились,      
Збіг час непомітно, дорослими стали, 
Вже й діточки наші попідростали.      

Як скучила я за тобою, Марино,       
Кровинка моя, сестричко єдина,       
Ти сама найкраща, ти сама най-най!   
Біжи же скоріше- мене обіймай!!!


Марині від Ірини


Рецензии