Скажи менi

Скажи мені,чому мовчиш?
Чи може є на це причина?
Скажи мені два слова лиш…
Чи моя в цьому є провина?

Скажи мені,чому ж бо так?
Що відбувається між нами?
Чи це від долі якийсь знак,
І пояснить не можна це словами?

Скажи мені,що відбулось?
Чому все так бо обернулось?
Чи є причина в цім когось,
І все прекраснеє минулось?

Скажи мені,лиш не мовчи…
Про що душа твоя голосить?
Або ж мене мовчать навчи…
Чому не так,як було досі?

29.08.2019 р.


Рецензии