Позолотила осiнь клен
Чи залишила золота для липи?
Вже журавлі за обрієм ген-ген,
А осінь золото рукою щедро сипле.
Не скупиться на золото вона:
Всіх обдаровує і в золото фарбує.
Ґаздує вже вона сповна
І кожен раз бо витвором дивує.
Позолотила осінь уже клен,
У золото його вже одягнула.
А далі буде ткати гобелен.
І насолоду від роботи вже відчула.
04.09.2019 р.
Свидетельство о публикации №119090407345