Давай влаштуемо щастя...

Давай, ми з тобою влаштуємо Щастя,
Таке , як ні в кого ... Та так , щоб надовго! ...
Можливо не все ідеально нам вдасться,
Зате на землі більш не буде такого ...

Стареньку платівку свою пам’ятаєш ?
З мотивом таким романтично-французьким ...
Я назви вже точної  зараз не знаю ..
Здається « Ja T’aime»?.. або щось дуже блИзьке...

І ще програвач наш старенький , від діда...
Оо!...Зараз епоху цілу сколихнемо!
Стривай , пригадаю , куди їх поділа ?
...Вони десь на стрісі ...Ходімо,  знайдемо !..

Давай, заварю нам квіткового чаю ,
І вкину туди із гранати зернятка...
Ще меду додам...(бо ти любиш , я знаю)
І витягну найкрасивіші горнятка ...

Давай, розкладемо вогонь у каміні ..
Хай затишку ще нам додасться у домі ,
Всю ніч на стіні танцюватимуть тіні...
І ми, про це Щастя, не скажем нікому...


Рецензии