Лаванда
Божественна чарівність, земно - небесна зваба
До серця лине й в душу проникає
Юністю дарована казковая «Лаванда»*
Талантом й самобутністю до нас сіяє.
З талантом я дружу, в таланті я кохаюсь,
Шаную, поважаю і люблю,
Досягнувши вершин, немов би закругляюсь,
Та знов з талантом поруч оживу!
Розсіяв по землі добірненьке насіння
Людей, хлібів і квітів та дерев і трав,
Розквітнув знову у четвертім поколінні
Як Бог щедроти правнучці послав.
Не все, що поряд, бачимо й цінуєм,
Велике світить часто нам здаля,
За втраченим у попередниках шкодуєм
Та вже ніщо не верне нам земля.
Буть Музою знадливо і почесно,
Зорею, сонцем, місяцем світить.
В таланті сили сховані небесні -
Їх маєш світу працею відкрить.
Здатність, талант, знання - велика сила
Себе пізнать, себе в собі знайти
Те, що природа у тобі створила
До генія на крилах праці піднести.
В труді й натхненні, пристрасті й бажанні
Хай змістом повняться твої літа,
Кого цілує Бог в небесному сіянні
Чекає доля гарна й зовсім непроста.
______________________________
*Лаванда». Холст, масло. Картина Ксюши Тимченко.
12 лет
2.09. 2019р., м. Київ
Свидетельство о публикации №119090208138