З Днем народження, подруго!!
Солодкі і солоні.
То сумні, а то веселі
Дні твої, мов каруселі!
А роки - немов птаха
З народження й до плахи
Летять, летять, летять…
Їм вороття нема!
Прокинулась - субота ,
Домашня жде робота.
Зробила ковток кави -
То й середа настала!
Як промайнув четвер –
І не згадати тепер!
Ось п’ятниця, неділя…
Життя не йшло - летіло!
Школа , сім’я і діти ,
Весну враз змінило Літо.
І вже підкрадається Осінь,
Але в очах твоїх - просінь.
Дай Боже, щоб твоя Зима
Зігріта теплом була!
Щоб в ній не було заметілі,
І дні щоб повільніше пливли.
Хай щастя зоріє весь час,
Хай все буде добре у тебе!
Щоб вогник у серці не згас,
Щоб мирним було синє небо!
Свидетельство о публикации №119090207215