У дверi стукаэ вже осiнь
Стоїть і проситься ввійти,
Благає,молить,дуже просить,
Щоб на подвір’я хоч зайти.
Зарано ж бо чомусь прибула,
Бо літо ще є на плацу.
Чи календар вона забула?
Не набулось ще літо досхочу.
Нема ж бо де її подіти,
Бо літо ще на всіх правах.
Вона ж бо сипле айстри-квіти
І біля хат,і по садах.
Квапилась же осінь,поспішала,
Хотіла швидше вже хазяйнувать.
Але ж бо вона гадки і не мала,
Допоки літо – їй лиш гостювать.
28.08.2019 р.
Свидетельство о публикации №119090206866