ТIема кема ГIалгIайче

БIарг дIа ма кхоача, чаккхенаш йоаца,
Россе, хьа аренаш, фордаш да гуш.
Хьо йолаш боча – дегай са доаца,
Кавказа лаьчеш да лорадеш уж.

Даьхе, хьа сийна, «ГIалгIайче» аьнна,
Тха цIарца тайна, хьона Iунал деш
Да тIема кема, форданца ийна,
Хьа вахар машаре, иразе деш.

25.05.19.


Рецензии