Ага илли

Оли-боли, тха малейк.
Ираз хилда хьа, кIориг.
Хоза кхелла  берилг хьо.
Дала денна совгIат хьо.

Оли-боли, тха таник,
БIарг белабу тха зизилг,
Хьайца долаш иразилг,
Делаш хилда хьа догилг.

Оли-боли, тха хьазилг,
Супа хийла хьа моттиг,
Йиза хийла хьа сурилг,
Дошо хилба хьа кортилг.

Оли-боли, тха кIорни,
Сийрда хилда хьа дуне.
Ма лацалда хьо уне.
Хилда даимма мукъне.

05.08.2019.


Рецензии