О, не ищите там, где листопад стих. на укр. яз
О, не шукайте там, де листопад
Вплітається в волосся посивіле.
Багряний, жовтий зорепад
Так на долоні падає мінливо
Панує в серці світло і краса,
Але нікому не потрібна вже душа…
І лИше їй, душі пораджу я…
Милуйся днем, покИ твоя Земля
2015
Свидетельство о публикации №119090106367