Гlийла lеткъамаш
Сибат акхадаьннад са.
Гуйра зlанараш, наггахьа,
Лувца акха дегаш хьа.
Хьоаст цар lоткъаме дlаийре.
Гуйрен коанаш, хьувкъамаш.
Моажа гуйре — шийла lуйре.
Гlийла, шийла lеткъамаш.
Гlалгlайче, 01. Моажала бутт 2019 шу
Свидетельство о публикации №119090103952