Сонце, небо
Це було на Україні,
Так було у сивих снах,
Так було і буде й нині.
Як здригалися списи,
Як хоругви з небом грали,
І тумани, що в степах,
Сонця блиск на шаблі не вкривали.
Сонце і небо – це Україна!
Сонце і небо – наша земля!
Сонце і небо завжди єдині!
Сонце і небо – це ти і я!
Човен в морі, що пливе,
Це козацька чайка.
Хмеля славні козаки -
Це не просто байка.
Жовто-синій вічний стяг,
Що над нами в’ється,
Ніби стомлений орел,
Що за правду б’ється.
Розірвуться кайдани на кордоні,
Мої ліси, мої степи й поля,
Воскресне українська наша мова,
Для мене в світі кращої нема.
Свидетельство о публикации №119090101831