Букетом лаванди прощалося лiто

Букетом лаванди прощалося літо, 
Горнуло до себе (вже зблідлим) теплом...
В руці його  келих вина недопитий,
З одним найсолодшим, останнім ковтком..

Повітря набрало смакУ чорнобривців ,
Тремтить в павутинні  вечірня  роса...
І котиться тихо по айстри голівці 
Осінньо-терпка виноградна сльоза...

Закутався вечір в густу прохолоду
І серпень у полі укрився сніпком..
А ти не спіши ... розтягни насолоду,
Отим дивовижним останній ковтком...


Рецензии