Серед ночi - цокiт каблучкiв
той – стрімкий, тривожний, особливий.
Ні на кого він не має впливу,
лиш на мене – я його хотів.
Я чекав од вечора на стук
цих нічних хвилюючих підборів.
Я передчував: «Ось-ось… Вже скоро
ти почуєш цей жіночний звук…»
Потім усміхався крізь вікно,
як пройшла до іншого повз мене…
Молода, струнка і безіменна.
Рима ночі, що чекав давно…
Свидетельство о публикации №119090101135