***

Літо добігає до кінця,
Уже осінь зовсім на порозі
І залита сонцем вулиця,
Діти побіжать в школу невдовзі.
Стане зовсім вже коротким день,
Ночі стануть скоро прохолодні
Та птахів менше буде пісень
Дуже скоро,але не сьогодні.
Бо останні теплі літні дні
Квіти квітнуть і птахи співають,
Сонячного зайчика вогні
З дітлахами у квача  заграють.
Літо добігає,але знов
До нас бабиним ще повернеться
Цього літа кожен щось знайшов
Для душі,для тіла і для серця.


Рецензии