Хотят ли русские войны...

 "Хотят ли русские войны..."

Що з вами сталося,брати,
Чи вас усіх там клонували?
Про мир співали ви пісні,
Та,раптом,Крим в нас відібрали...

"Хотят ли русские войны?..."
Вы так гордились этой песней...
Внушил вам Кремль,что нет вины,
Что "русский мир"заложник "чести"...

Не вже ж не бачите ви люди,
Як оббрехала вас ПІТЬМА!
Вона підкинула вам юду
Та з світу Божого звела...

Та подивіться ж Правді в очі,
Того вже Путіна нема...
"Лжедмітрій" править серед ночі,
Та Святу Русь зводить з ума!

Скільки пролити вам ще крові,
Щоб ви прокинулись від сну?
Кремлівський КЛОН,звір без Любові,
Він хоче "Третю світову"...

Серед ненависті й насилля
Згасає Правди почуття...
Та процвітає скрізь свавілля,
Втрачає сенс таке життя...

Не вже ж покинув Дух країну -
Надії в краще Майбуття!?
Не вже ж ви Сергія світлину
В серцях забули до кінця?

Не Кремль для вас є "храмом" Божим,
А Сергій Радонежський Храм!
Русі Наставник в святій Ложі
Чекає,щоб воздати вам...

Покайтеся поки не пізно.
Пред Сомном всіх святих Синів!
Тоді не знатимите трізни...
Так Русь Святую відродив!

Серпень 2019.

*****************************

 Фотографии погибших украинцев под посольством России...


Рецензии