Айстри бiлi, айстри синi

Айстри білі,айстри сині
Подарую я дівчині,
Подивлюсь у її очі
Серед місячної ночі.

Подивлюсь у її очі,
Мов в озера ті дівочі.
Прочитаю,що гадає,
І дізнаюсь чи кохає.

Прочитаю,що гадає,
Де у мріях же літає.
Айстри дам я їй у руки,
Щоб не знали ми розлуки.

Айстри дам я їй у руки
Під старої скрипки звуки.
Розповім їй про кохання,
Поворкуєм до світання.

Розповім їй про кохання,
Це буде моє зізнання.
І під скрипку завальсуєм,
Говір серця ми вічуєм.

Ми під скрипку завальсуєм,
Подих трішки затамуєм.
Смак кохання ми вдихнемо.
Приніс айстри недаремно.

28.08.2019 р.


Рецензии