alive...

Любовь в Сердце — это как тяжелый Багаж*... —  далеко Не уйдешь...

............... I had made every single mistake
............... that you could ever possibly make
............... I took & I took what you gave
............... but you never noticed that I was in PaiN

© Olga Karpilova  «alive...»
_______________________________
* - ни с Ним, ни без Него...


Рецензии