A D I O
К И Ш И Н Ё В
(Mold.)
La revedere,eu iti zic,ce trist rasuna,
Imi pare rau,dar timpul a sosit...
Atata timp ne-am chinuit doar impreuna,
Cu inimi reci unul pe altul ne-am privit.
Trecut-au ani in sir si iar tarzia toamna,
Isi ninge frunza ruginie de pe ram...
De parca ar plange,ploaia spala urma-n taina,
Un trist adio se prelinge peste geam.
De astazi noi,nu vom mai fi alaturi,
Eu plec grabit caci nu s-asteapta altceva,
Ramai cu bine, impreuna cu regretul.
Pe totdeauna astazi plec din viata ta.
Свидетельство о публикации №119082706032