Блудний син

Блудний син же колись повернеться,
Блудний син знов додому прийде.
Блудний син…прийде час - стрепенеться,
І дорогу додому знайде.

Блудний син же колись повернеться,
Він по світу роками блукає.
Блудний син все ж колись схаменеться,
Та від  долі цього не чекає.

Блудний син із світів повернеться:
На різних стежках він буває.
Блудний син же назад озирнеться
Й тіні власної він не впізнає.

Блудний син же колись повернеться -
Роками по світу він блудить.
Щось сіпне в душі,щось зіпнеться ,
Та роки молодії загубить.

Блудний син все ж колись повернеться –
Мов примара блука по світах.
Блудний син у домівку вернеться
З пустотою в душі і очах.

Блудний син,прийде час,й повернеться,
Повернеться на рідний поріг.
Блудний син і сльозами заллється,
Що батьків обійнять більш не зміг.

Блудний син у домівку вернеться,
Повернеться до рідних батьків.
Блудний син аж тоді,мов проснеться –
Не почує більш батьківських слів…

26.08.2019 р.


Рецензии