Ши къона дог
Ши къона дог, шоайла гаргагlийрта.
Бетто вай бlаргхиш, хlана лечкъадаьд.
Тахан ши са - цlаьхха хьакхийта.
Хlана лега хиш, дира бlаргий хиш,
Леш бlаргаш, кара хlама доацаш.
Гулде дисад цар а вахара тиш.
Са мишта даьхад шоайле боацаш.
Селлара lовдал хьо хlана кхийстай.
Рузкъа а хьа теш мегаргдоаца.
Меноташ денорго зехьа лийстай.
Вайна юкъе барт тоалургбоацаш.
Къизача хано, хlана къоастадаьд
Ши къона дог, шоайла гаргагlийрта.
Бетто дегаш вай, хlана лечкъадаьд.
Селлара уж шоайла дlагlийрта.
Гlермане, 30. Чантарa бетта 2016 шу
Свидетельство о публикации №119082601573