Со яхар
Хьо майрa-м, майрa-м ва.
Даьчох кlезига хеташ,
Хьо ва са гlалаташ лехаш.
Бакъа ва хьо. Бакъa-м ва.
Хала хетий а, иштта да.
Хlахьий, дlаэца хьай полтув
Вахар хиннад хьоца — дотув.
Хьа совгlаташ — яттlала ела
Истола тlа къаракъа пела.
Аргдацар lа, кодабаь бала
Маьржа йаl, безама ала.
Xьо ва из, эзди саг. Наlалт,
Хьо хиннад са дега амалт.
Маьржа йаl, ма мерза вахар.
lадика хийла! Со яхар!
Гlермане, 28. Нажгамсхой бутт 2017
Свидетельство о публикации №119082601563