Гlорбаьнна седкъа
Каьрнавала гали дегIа тIа хьоарчадаь,
Аз аргда шоана тIехьара илли.
Сай мел йоа халонаш лочкъаяь,
Пхьугачнаькъан яхар, со ма йий.
Сох ма оалий – ба гIорбаьнна седкъа,
«Мирка ала хьармакхаш» хьахетта.
Яц са бокъо локхаш илли леткъа,
Маьржа йаI! ХIай! Жуккарг сетта, сетта.
Елхаргьяц со, моастагIий гIадбига,
Царна дикахетар де, са оамал яц.
Безам ба са эзар саг гIадвига.
Сох, са вахарах шo кхетаргдац.
Каьрнавала галeш гойтаргда аз,
Дош лургда аз, кIаьда со вIалла лургьяц.
ТIехьара илли, мичча хана, аргда аз,
Аммабакъда, са оаз шоана йицлургьяц.
Эрсийче, 29. Нажгамсхой бетта 2017 шу
Свидетельство о публикации №119082601550