Поверни менi надiю

Ти полонив мене сама не знаю чим
І невідомий світ для мене ти відкрив,
Все, що було до тебе зникло наче дим
І всі мої печалі разом з ним.




Всі дні мої, всі ночі лиш для тебе
Світанки і сонця заходи - твої,
Скажи мені, що саме тобі треба
І я віддам,що маю,нічого не лишив собі.




Віддам я все, лиш поверни мені надію
І впевненість, що треба я тобі,
Я повітру всі сумніви розвію
І стану щасливіша на землі.




Я подарую тобі небо, ніжні зорі,
Веселку різних-різних кольорів.
Турботи подарую ціле море
І захищу тебе від льодяних вітрів.




Віддам,що хочешь, з тобою поруч стану
Без тебе я залишитись боюсь,
Ти знай, тебе чекати я не перестану
За тебе завжди Богу я молюсь.


Рецензии