Украiни рiд не залякати...

України  рiд  не    залякати,
Друзів  в неї  більш, ніж ворогів…
Вона ненька, рідна вірна мати,
Розуміємо  без зайвих слів…

Зовсім  не бажає воювати,
Зичить  людям  мирного життя,
Щоб пісень  під Місяцем  співати,
Крокувати чинно в Майбуття.

Гостей  зустрічати  короваєм,
Адже це для нас звичайна річ,
Про своє минуле надто знаєм,
 Пам'ятаєм  героїчну січ…

Треба щоб сусіди зрозуміли,
Промінь щоб  надії не загас,
Вільним почуває себе Київ,
Щиросердим, без усіх прикрас.



Автор  Геннадій  Сівак.
25  серпня  2019 року.


Рецензии
Геннадий вы супер здорово спасибо

Кокаева Любовь Продолжение Стран   30.08.2019 01:02     Заявить о нарушении
Спасибо огромное!!!

Геннадий Сивак   30.08.2019 18:14   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.