***
Сильна – так , безперечно
Всюди краса доречна
Всюди любов доцільна
Сипле дощем карпатським
Гріє південним сонцем
Схід відкрива віконце
Північ то край козацький
Вільна ти Україно
Сильна людьми своїми
І у майбутнє з ними
Дивишся , як родина.
Свидетельство о публикации №119082407622