Тамашийна мугlараш яздеш
Теш везий са царех, уж кхетаргба.
Аз яздаьча нигатах, кхолламах.
Вешта дукхагlа lовдалчун толламах.
Даьсса къамаьлаш, гlулакхаш миска,
Дарста дала доалаш lеха цар циска.
Ловца боаккхачул lоттараш тувса.
Аз мугlараш дешача хана къувса.
Са доттагlий ахча тlехьабаьннаб,
Вешта новкъостий даькъаза ле баьннаб.
Керта чу уйлаш кхеталга йоацаш,
Уллув са тахан, вар-вара а воацаш.
Вай къаман нах, ма тамашийна ба,
Тешалац мугlарех са, уж кхетаргба.
Аз битача боламах, кхолламах.
Вешта дикагlа lовдалчун толламах.
Гlермане, 23. Бекаргa бутт 2015 шу
Свидетельство о публикации №119082402524