Напередоднi спiльних снiв

Напередодні свіжих снів,
Летить, як потяг мій, стрілою,
Це дивне поєднання слів:
"Страшенно скучив за тобою".

Думками лину звідусіль
І поклик серця не згасає
Передчувати страх і біль,
І віддавати все, що має

ота душа... І ніч ось ця
Хай не шукає в ній оселі.
Бо чуєш? Гомонять серця
Про наші спільні дні веселі.

Минув вже час для осторог
Не він вже нас перевіряє.
І це поєднує обох,
Бо маєм те, що не зникає,

бо є важливе назавжди.
Обабіч - все, що неважливе.
І в ритмі спільної ходи
Гартується життя щасливе.

В розмежуванні справ, часу
Нема ні користі, ні діла,
Я розтлумачу, донесу,
Щоб не розлуки ти кортіла,

А додавати й берегти
Отих мозаїнок намисто,
Так як умієм - я і ти -
насичувать порожність змістом.

      <18серпня 2017>


Рецензии