Хьувкъийла чlоай
Хьувкъама аренаш зувш доагlа дика.
Цамцабаьнна лийнаб эгlазлон гув,
Хьувкъама фу дlачуденнад тика.
Тика чу эцош хилда шо маькх,
Кlоарга марс хьокхаш кlа чуийцад.
Зем боаккхаш латт укхаза йалата саькх,
Хоза ловца боаккхаш дукха дийцад.
Саькхдаьнна денош безаме лув,
Лоап эцош хьувзаш ба, беркате нах.
Вахаро баьстар укх тикан ше гlув,
Укх йуртара нах барт болаш бах.
Йалаташ хьувкъа доладеннача мо,
Хьувкъийта безам, дега чу шоай.
Йахийла шун йуртара сердало,
Хьувкъийла босешка цхьоагlон чlоай.
Гlалгlайче, 21. Мангала бетта 2019 шу
Свидетельство о публикации №119082100094